top of page

Tilbud på Overnatting


Skogstad Hotell

Skogstad hotell

Spesialtilbud for deg som skal delta på Hemsedal Up N' Down 1. april 2017. Her får du god pris på overnatting og heiskort. Spar kr. 352,- per person.

Du kan velge om du ønsker å booke dobbelt- eller enkeltrom på Skogstad Hotell.

Pris: * Dobbeltrom på Skogstad Hotell inkl. frokost og heiskort lørdag 1. april til kr. 2 013,- per person. Totalt kr. 4 026,- for to personer. * Enkeltrom på Skogstad Hotell inkl Frokost og heiskort lørdag 1. april til kr. 3 103,-.

Skogstad Hotell er et historisk hotell i hjertet av Hemsedal sentrum. Det er kort vei til restauranter, barer, butikker og Hemsedal Skisenter. Skibussen har hyppige avganger til Hemsedal skisenter. Bussholderplassen er kun et steinkast fra hotellet. I samme bygg som hotellet finner du en bar, tapas restaurant (Champagneria Montana) og sushi restaurant. Du vil også ha tilgang til hotellets velvære-avdeling som ligger i første etasje. Her finnes det også ulike treningsapparater.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page