top of page

Siste frist for å bli med på årets råeste ski race!

Hemsedal Up`n Down - selv for deg som ikke er "semiproff" på ski Hemsedal Up`n Down er en opplevelse du ikke bør gå glipp av - du stiller til start med en god gjeng skientusiaster og knallgod stemning. Du behøver slettes ikke å ha vært tidligere semiproff alpinist for å delta.

Selvfølgelig bør du være trygg på skiene, men selv om du ikke kommer først i mål, vil du ha en fantastisk opplevelse, kjenne på adrenalinet og spenningen i nedoverbakkene, føle gleden ved å entre mål med melkesyre i lårene til heiarop og klapping og være med på trekking av 15 flotte premier!

Er det ikke adrenalin og spenning som frister, så bli med for å ha det gøy! Ta med deg bestekompisen eller venninna og del en morsom opplevelse sammen. Etterpå kan dere jo skryte av at dere har deltatt og kanskje vinner dere en trekkepremie også!

Har du ikke meldt deg på Hemsedal Up`n Down enda?

Fortvil ikke, du har enda noen timer igjen på deg :D

Hanne med en av trekkepremiene, en superfin Amundsenjakke fra Totten Sport!

Hanne med en av trekkepremiene, en superfin Amundsenjakke fra Totten Sport!

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page