top of page

Nyhet-nye klasser i år

I år har vi valgt å legge til noe klasser i Hemsedal Up n`Down. Dette fordi det er mange som kjører veldig for og noe som ikke ønsker å kjøre like fort, og gjerne legger inn en ekstra "sladd" før en sving. Og ja!, dette er forståelig. Men for at rennet skal kunne ha sikkerhet best mulig ivaretatt så vil denne klassen starte sist. Klassen heter "Turklassen" og vil få egen tid og gjennomsnittstid i laget, men man vil ikke være med å konkurrere om pengepremiene. Denne klassen er KUN med på alle de fantastiske trekkepremiene;)

Også har vi valgt å legge til "Juniorklassen" dette er fra 14-17 år, denne klassen vil starte som nummer 2 etter den vanlige klassen. Beste lag premieres med gavepremier. Startrekkefølgen er etter når du har meldt deg.

Vi ønsker alle våre deltakere, lykke til og vi gleder oss til å se dere på startstreken 9. mars 2019!

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page