Trekkepremier på vei inn!

Trekkepremiene renner inn på kontoret om dagen! Og en av dere heldige deltakere kan vinne en helt unik opplevelse! Escape Hunt har levert en fantastisk trekkepremie med en opplevelse for inntil 5. personer enten i Oslo, Bergen eller Trondheim!.

Men hva er Escape Hunt? Tenk på Escape Hunt som det nærmeste du trolig kommer til å spille hovedrollen i en adrenalinfylt film. Du og lagkameratene dine låses inn i et tematisk rom og må finne og løse en rekke ledetråder for å rømme. Presset øker, klokken tikker og adrenalinet pumper. Escape Hunt er ikke noe du observerer, det er noe du opplever – i hjertet av spenningen. Vi tvinger dere til å jobbe sammen for friheten og bruker blindspor, avledningsmanøvre og samtlige andre triks i boken for å villede dere. Det er altoppslukende, ekstremt avhengighetsskapende og vanvittig underholdende. Etter Escape Hunt vil det meste annet føles litt tamt.

Utvalgt innlegg
Posts are coming soon
Stay tuned...
Siste innlegg