top of page

Det er viktig å være godt forberedt og sjekke detaljer på forhånd for en vellykket racedag

  1. Lag og Klasser: Deltakerne konkurrerer i lag på 2-3 personer. Det er viktig å sjekke at alle lagmedlemmene er registrert i samme lag og klasse. Det finnes forskjellige klasser som racingklasser (herre/dame/mix) og en hyggeklasse (turklasse).

  2. Startnummer og Startrekkefølge: Startnummeret ditt bestemmer når du starter. Lag starter i puljer, og startrekkefølgen baseres på det laveste startnummeret i laget. Dersom du foretrekker en roligere start, anbefales det å starte blant de siste i racingklassen eller i hyggeklassen.

  3. Tidtakerbrikke og Startnummer: Husk tidtakerbrikken festet rundt skistøvelen og startnummer ved start. Tidtakerbrikken må leveres tilbake etter løpet.

  4. Skipass: Sørg for å ha et gyldig skipass. Skipass kan kjøpes via SkiStar-appen eller på SkiStar sine nettsider. Hvis du allerede har et key card, kan du lade det online.

  5. Utstyr: Sørg for at du har alt nødvendig skiutstyr, inkludert ski (alpint, snowboard eller telemark, avhengig av kategorien du deltar i), staver, skistøvler, og passende klær for forholdene.

  6. Personlige Effekter: Det kan være lurt å ha med snacks, vann, og kanskje ekstra klær for å holde seg varm og hydrert gjennom dagen.

  7. Sikkerhet og Ansvar: Husk at du er ansvarlig for din egen sikkerhet og evne til å delta i løpet.
Comments


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page