top of page

Vinn Et Magisk Opphold på «The Hills» Under Hemsedal Up N' Down

proHemsedal er en av våre premipartnere som stiller med trekkepremie til årets race. Og denne trekkepremien vil du ikke gå glipp av!


Når eventyrlyst møter luksus i hjertet av fjellene, skapes minner som varer livet ut. proHemsedal stiller med en trekkepremie utenom det vanlige – en eksklusiv mulighet til å vinne et gratis opphold på en av de mest spektakulære hyttene i dalen, kjent som «The Hills».

Med en verdi på 35.000 kroner, representerer denne premien ikke bare en sjelden luksus, men en uovertruffen opplevelse av fjellet.


En Hytte Uten Sidestykke

«The Hills» er ikke bare en hytte; det er en drøm for de som søker det ypperste innen komfort, stil og fjellnære opplevelser. Med sine 5 luksuriøst innredede soverom, kan den huse eventyrlystne venner eller familier som ønsker å utforske Hemsedals magiske landskap. Men det som virkelig setter «The Hills» fra andre, er den private heisen – den eneste i sitt slag i dalen – som tilbyr direkte tilgang til naturens undere rett utenfor døren.


Din Eksklusive Helg

Vinneren vil bli tilbudt et gratis opphold en valgfri helg mellom 1. juni og 1. august, med forbehold om tilgjengelighet. Forestill deg en sommerhelg fylt med fjelluft, storslåtte vandringer, sykkelturer eller kanskje bare avslappende dager med panoramautsikt over Hemsedals ubestridte skjønnhet – alt dette, mens du nyter komforten og luksusen som «The Hills» tilbyr.


Slik Kan Du Vinne

Man må selvfølgelig delta i Hemsedal Up N' Down og man må være på premieutdelingen etter racet og ha startnummeret sitt på. Ingen startnummer = ingen premie!


Et Opphold Verdt Å Kjempe For

Med en verdi på 35.000 kroner, representerer oppholdet på «The Hills» en unik mulighet til å oppleve Hemsedal på sitt mest luksuriøse. Det er ikke bare en premie; det er en port til en helg fylt med eventyr, avslapning og uforglemmelige minner i Norges majestetiske fjellandskap. Vi ser frem til å ønske vinneren velkommen til «The Hills» – hvor drømmer om fjellet blir til virkelighet. Bli med i Hemsedal Up N' Down for din sjanse til å vinne!


Comments


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page