top of page

Forberedelser 

I tillegg til å lese reglement, kjøpe skipass, sette seg inn i løypa og hente startnummer, finner du her nyttig info før og til start:

Sjekk laget ditt

Søk opp laget på deltakersiden og sjekk at dere står i:

  • riktig og samme lag; lagnavnet må være stavet riktig/helt likt

  • riktig og samme klasse; Racing: herre / dame / mix, Hygge: turklasse.

  • riktig og samme øvelse; Racing = Hemsedal Up N'Down 18+ / Hyggeklasse

  • MERK! for racingklassen må laget ha minst 2, max 3 deltakere

 

Endringer gjøres på Min side. Her er det fortsatt mulig å selv endre på lagdeltakere, lagnavn, m.m. (frem til fredag kl 10.00). Det er også mulig å selge sin plass. Funksjonen ligger ved påmelding, kjøpt/overtatt plass. Beskrivelse finner du her. 

 

Ufullstendige lag i racingklassen: Om du ikke er knyttet til et lag og er alene, blir du flyttet til hyggeklassen. Hvis dere er fire på lag, må dere dele dere på to lag eller en må ut av laget. Blir dette ikke gjort, blir dere alle flyttet til hyggeklassen. Hvis det er en dame og en herre på lag blir man flyttet til mix. Sørg for at ditt lag er riktig innen påmeldingsfrist for å ikke automatisk bli flyttet til hyggeklassen. Ingen refusjon gis ved automatisk flytting.

Til start

Startnummer og startrekkefølge

Den som meldte seg på først har fått startnummer 1, neste nr 2, 3 osv, og så kommer hyggeklassen til slutt, med start fra startnummer 501.

 

Startrekkefølge: startnummer 1 starter sammen med sitt lag som første lag ut. Startnummer 2 starter med sitt lag osv. Det er altså den i laget med lavest startnummer som viser startposisjonen til hele laget. 

 

Vi starter i puljer på 20 lag: lagene til startnr. 1-20 starter først, så pause på 10 stoler, så startnr 21-40, osv. Om du ikke ønsker å kjøre rett ned i full fart, anbefaler vi deg å starte blant de siste i Racingklassen (ca startnr. 300), alt. i Hyggeklassen.

Tidtakerbrikke og startnummer

Husk tidtakerbrikke festet rundt skistøvelen og startnummer ved start! Startnummer beholder du, men tidtakerbrikke MÅ leveres i målområdet direkte etter målgang (ellers blir du fakturert kr 800,-/brikke).

Skipass

Pass på at du har gyldig skipass med deg. Skipass kjøpes enkelt i SkiStar-appen eller på skistar.com. Har du et key card fra før, lader du dette online og kan dra rett i heisen. Trenger du nytt, kjøp fortsatt online og plukk opp kortet i en av pick-up automatene i skisenteret.

bottom of page