top of page

Forberedelser 

I tillegg til å lese reglement, sette seg inn i løypa og hente startnummer, finner du her nyttig info før og til start:

Sjekk laget ditt

Søk opp laget på deltakersiden og sjekk at dere står i:

  • riktig og samme lag; lagnavnet må være stavet riktig/helt likt

  • riktig og samme klasse; Racing: herre / dame / mix, Hygge: turklasse.

  • riktig og samme øvelse; Racing = Hemsedal Up N'Down 18+ / Hyggeklasse

  • MERK! for racing må laget ha minst 2, max 3 deltakere

 

Endringer gjøres på Min side. Her er det fortsatt mulig å selv endre på lagdeltakere, lagnavn, m.m. (frem til fredag kl 10.00). Det er også mulig å selge sin plass. Funksjonen ligger ved påmelding, kjøpt/overtatt plass. Beskrivelse finner du her. 

 

Om du enda ikke er knyttet til et lag og er alene, blir du automatisk flyttet til hyggeklassen. Hvis dere er fire på lag, må en ut av laget, eller at dere deler dere på to lag. Hvis det er en dame og en herre på lag blir man automatisk lagt til mixklassen.

Til start

Startnummer og startrekkefølge

Den som meldte seg på først har fått startnummer 1, neste nr 2, 3 osv, og så kommer hyggeklassen til slutt, med start fra startnummer 501.

 

Startrekkefølge: startnummer 1 starter sammen med sitt lag som første lag ut. Startnummer 2 starter med sitt lag osv. Det er altså den i laget med lavest startnummer som viser startposisjonen til hele laget. 

 

Vi starter i puljer på 20 lag: lagene til startnr. 1-20 starter først, så pause på 10 stoler, så startnr 21-40, osv. Om du ikke ønsker å kjøre rett ned i full fart, anbefaler vi deg å starte blant de siste i Racingklassen (ca startnr. 300), alt. i Hyggeklassen.

Tidtakerbrikke og startnummer

Husk tidtakerbrikke festet rundt skistøvelen og startnummer ved start! Startnummer beholder du, men tidtakerbrikke MÅ leveres i målområdet direkte etter målgang (ellers blir du fakturert kr 800,-/brikke).

bottom of page