Rekordpåmelding!

Det ligger an til å bli tidenes fest den 1. april 2017 når Hemsedal Up N' Down kjøres for 3. gang! Allerede første timen var det over 100 påmeldte og per nå er det 235 personer påmeldt. Som det ser ut nå er det gutta i lag Tigerhytta som står først på startstreken, fulgt av Trailer Trash og Grovheita. Tigerhytta het i fjor Team Tjafs, så får vi se om navnbyttet er med på å få tigerne helt til topps i år. :)

Påmeldingen åpner 15. okt

Den 15. oktober kl. 09:00 åpner årets påmelding til Hemsedal Up N' Down. Har du spurt din makker? Ellers er det på tide å finne en ny! :) Linken til påmeldingen finner du på påmeldingssiden.

Nyhet om tidtaking

Nytt for i år er at tidtakingen blir et gjennomsnitt av lagets deltakere. Tidligere år har det vært kun første og andre tid i mål som regnes som totaltid for laget. Nå blir det en gjennomsnittlig tid for alle deltakere på laget som blir lagets totale tid. Vi håper med dette at det skal bli letter å få frem riktige tider på alle laget.

Tilbud på Overnatting

Skogstad hotell Spesialtilbud for deg som skal delta på Hemsedal Up N' Down 1. april 2017. Her får du god pris på overnatting og heiskort. Spar kr. 352,- per person. Du kan velge om du ønsker å booke dobbelt- eller enkeltrom på Skogstad Hotell. Pris: * Dobbeltrom på Skogstad Hotell inkl. frokost og heiskort lørdag 1. april til kr. 2 013,- per person. Totalt kr. 4 026,- for to personer. * Enkeltrom på Skogstad Hotell inkl Frokost og heiskort lørdag 1. april til kr. 3 103,-. BOOK NÅ Tilbud er kun mulig å booke 15.oktober kl 09.00 til 29. oktober kl. 09.00. Skogstad Hotell er et historisk hotell i hjertet av Hemsedal sentrum. Det er kort vei til restauranter, barer, butikker og Hemsedal Ski

Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags