I år er vi tilbake i sentrum

Hemsedal Up N' Down er tilbake i sentrum igjen med målgang utenfor Bar[t] og Peppes Pizza. Det blir aktiviteter i regi av bl.a. Coca Cola og afterski i målområdet hele dagen frem til premieutdelingen kl. 15.00. Premieutdelingen blir utenfor Bar[t] som lover god stemning, servering og musikk. Vi håper på å se deg der! :)

Peak til den raskeste

Lik som i fjor så får raskeste dame og raskeste herre 10 000 kr å handle Peak Performance klær på Totten Sport i Hemsedal. Sist år var det Daniel Markegård og Birgit Kinneberg som var raskest over målstreken. Hvem slår dem i år?

Bålpanne fra Espegard

I år har vi og fått inn en bålpanne fra Espegard til premiebordet. Bålpanna skaper et rom ute for alle, enten du bare vil kjenne på varmen mens du leser en bok, invitere venner til grillfest eller avslutte skidagen med en kopp bålkaffe. Flammene, lyden og lukten gjør noe med oss - Mer tid ute. Hvem blir den lykkelige vinneren som kan kose seg med bålpanna når vårsola varmer? Sjekk ut mer info her: https://www.espegard.no/produkt/espegard-balpanne-60/

Utepeis fra Espegard

I år har vi fått inn en fantastisk kul og annerledes premie fra Espegard, en Utepeis med et verdi på 2490 nok. Utepeisen er et estetisk ildsted der du også kan tilberede mat. La kveldene bli sene, familiemiddagene mange og festen komplett. Her kan du grille eller bare slappe av foran flammene og Utepeisen blir fort det naturlige midtpunkt. Bli med på årets race og få muligheten å vinne denne flotte premien! :) Her kan du lese mer om peisen: https://www.espegard.no/produkt/espegard-utepeis-120/

Vinn en BMW

Lik som i fjor så har du i år også muligheten til å vinne en splitterny BMW som du får kjøre rundt i 3 måneder. Vi trekker en tilfeldig vinner av denne premien av alle som stiller i årets Hemsedal Up N' Down, så se til at du har med deg startnummeret på premieutdelingen!

Da er det kun 7 uker igjen

Hvordan står det til med styrken i beina dine? Nå er det kun 7 uker igjen og et tips til trening er å kjøre i pudderet som er i Hemsedal nå! 40 cm nysnø på 2 dager, det betyr masse herlig powkjøring og mange toppturmuligheter. Sjekk ut video fra Hemsedal Skisenter 4. januar: Har du meldt deg på? Sjekk ut påmeldingsiden her. Vi sees 24. februar! =)

Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags