VINN en BMW X2 i 3 måneder!

Premier begynner å komme inn til årets race, og nå har vi fått bekreftet premie-bilen som er en av våre mange fantastiske trekkepremier;) Vinn en splitter ny BMW X2 i 3 måneder. For å vinne denne fete bilen, må du kun ha på deg ditt eget startnummer under premieutdeling! Vi trekker ut 5 startnummer og gir ut 5 nøkler, så begynner moroa. Er det din nøkkel som låser opp BMW`en? For den som låser opp bilen, er vinneren! Lykke til! For å vinne bilen må du være over 18 år

Nyhet-nye klasser i år

I år har vi valgt å legge til noe klasser i Hemsedal Up n`Down. Dette fordi det er mange som kjører veldig for og noe som ikke ønsker å kjøre like fort, og gjerne legger inn en ekstra "sladd" før en sving. Og ja!, dette er forståelig. Men for at rennet skal kunne ha sikkerhet best mulig ivaretatt så vil denne klassen starte sist. Klassen heter "Turklassen" og vil få egen tid og gjennomsnittstid i laget, men man vil ikke være med å konkurrere om pengepremiene. Denne klassen er KUN med på alle de fantastiske trekkepremiene;) Også har vi valgt å legge til "Juniorklassen" dette er fra 14-17 år, denne klassen vil starte som nummer 2 etter den vanlige klassen. Beste lag premieres med gavepremier.

Påmeldingen åpner 15 okt

Høsten er her og det betyr at påmeldingen til Hemsedal Up N' Down er like rundt hjørne! Mandag 15. oktober kl. 09:00 åpner påmeldingen til årets race! Som vanlig er det først til mølla som gjelder med startordningen. Altså melder du deg på som nr 1 så starter du som nr 1 (hvis du ikke melder deg på i turklassen, da starter du som første man i turklassen, som starter etter hovedklassen). Startordningen går i rekkefølge etter når første mann i laget har meldt seg på. Vi håper på å se DEG på startstreken 9.mars i 2019 års Hemsedal Up N' Down! Bli med på moroa! Hilsen Teamet bak Up N' Down ;)

Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags