Siste klargjøringer igang

Da er løypa prøvekjørt og godkjent av Annelise Morud og Karin Follesø fra Team Fjellgeitene. Akkurat nå er mannskapet i full gang med å gjøre klar området utenfor Peppes/Bar[t] og i løpet av fredagen blir alt klart for målgang, musikk, god stemning og aktiviteter som f.eks. aking og snowboardpark. Vi gleder oss!

Siste frist for å bli med på årets råeste ski race!

Hemsedal Up`n Down - selv for deg som ikke er "semiproff" på ski Hemsedal Up`n Down er en opplevelse du ikke bør gå glipp av - du stiller til start med en god gjeng skientusiaster og knallgod stemning. Du behøver slettes ikke å ha vært tidligere semiproff alpinist for å delta. Selvfølgelig bør du være trygg på skiene, men selv om du ikke kommer først i mål, vil du ha en fantastisk opplevelse, kjenne på adrenalinet og spenningen i nedoverbakkene, føle gleden ved å entre mål med melkesyre i lårene til heiarop og klapping og være med på trekking av 15 flotte premier! Er det ikke adrenalin og spenning som frister, så bli med for å ha det gøy! Ta med deg bestekompisen eller venninna og del en mo

Er skiene dine klar for Skandinavias råeste skirace?

Hemsedal Skishop har bra tilbud for deg som ska kjøre Hemsedal Up N' Down på lørdag. Innlever skiene dine innen torsdag ettermiddag og ha dem klargjort innen konkurransen. Hemsedal Skishop finner du i sentrum og i Mountain Village i skisenteret.

Girls girls girls girls!

Nå er det ikke lenge igjen til årets råeste skirace! Og i den forbindelse vil vi komme med en liten oppfordring til alle de spreke jentene som har meldt seg på årets race;) Kari Traa har gått bananas med premiene i år. Så nå er det bare å legge seg i hardtrening! Har du ikke meldt deg på, så har du en gylden anledning til å blir med på moroa! Førsteplassen vinner sesongkort i Hemsedal Skisenter, 10.000 kr på deling på laget og pokal til odel og eie! Andreplassen kan vinne en skidress til verdi av 9300 kr og tredjeplass kan vinne superundertøy fra den eksklusive Vossline serien til verdi av 2700 kr! Så jenter! Legg dere i hardtrening og let the game begin!

Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags