Oppdatert løype!

I dag har vi oppdatert løypen. Sjekk ut kartet og beskrivelsen her. Det som er nytt er at det blir midtløypa nr. 14 på Roni som vi kjører samt at det blir Turistløypa nr. 11 som vi tar ned fra Fjellkafeen og ned til Olaheisen. Lykke til på lørdag! =)

Ny målgang klar!

Nå er det klart med hvor målgangen på årets race blir. Årets race har målgang rett under heisen Hollvin Express, i bunn av skisenteret. Sjekk ut kartet her.

Afterparty ved Stavkroa Afterski

I år kjører vi afterparty på uteområdet ved Stavkroa Afterski. Uteområdet er åpent hele dagen med musikk, sponsorer og diverse konkurranser. På plassen finner du stands med Coca-Cola, Stereo Skis og House of Hygge. Kl. 14:00 kjører Micke DJ igang og barene åpner. Kl. 15:00 starter årets premieutdeling. Husk å ta med ditt startnummer! :) Det blir trekking av flotte premier fra våres sponsorer: BMW, SkiStar, Peak Performance, House of Hygge, Stereo Skis, DaKine, Totten Sport, Moh. Sport, FriFlyt, Ditt Apotek, Kari Traa, Skarsnuten Hotell, Harahorn Hotell, Skogstad Hotell, Kjøkkenkroken, Lodgen Spiseri, Stavkroa Afterski, Champagneria. Vi kårer årets raskeste dame og herre samt de tre raskeste

Info om løype og after party

Hemsedal Up N’ Down arrangeres for tredje gang. Det er Skandinavias råeste skirace og kjøres på alle de tre toppene i Hemsedal Skisenter. Løypa går opp på toppene Roni, Tinden og Totten 2 og i år går løypa videre gjennom hele skisenteret, forbi Fjellkafeen, ned løypa «Gamle Turisten», forbi Valles Barnepass til målgang ved Stavkroa Afterski. Sjekk løypa her. I år vil starten gå litt tidligere, kl. 07:30, og etter det har deltakerne tid til å kose seg på fjellet før premieutdeling og afterparty på uteområdet til Stavkroa Afterski. Daglig leder i Destinasjon Hemsedal, Richard Taraldsen, kommenterer: "-Jo, dette blir bra! Kanon å få kjøre gjennom hele skisenteret. Jeg synes at i år blir det en

Er dine maks 2 meter?

Har du utstyret i orden? :) Visste du at du ikke får stille i fartsdress eller lignende? At skiene ikke får være lenger enn 2 meter? Sjekk ut våre andre nyhetsposter for tilbud på skiprepp! Sjekk ut reglementet her :)

Noen av årets premier...

Lurer du på hva som kommer som trekkepremier og premier til de raskeste i år? Vi kan si at premielisten er fulltegnet som vanlig og det blir mange flotte trekkepremier som alle har mulighet for å vinne! Førsteplassen vinner som vanlig en pengesjekk på 10 000 kr per klasse! Til øvrige premier har vi: - 20 000 kr i gavekort på Activ kolleksjonen på Peak Performance - Googles + Solbriller + mye mer fra House Of Hygge - BMW X1 - Kari Traa parkas og bager - Bålpanne Espegaard - Weekend på Skogstad Hotell - 6 retters middag på Harahorn - Middag på Champagneria - The Northface Skidress fra Moh. Sport - Via Ferrata - Middag på Kjøkkenkroken - Stereo Skis - Gaveposer fra Ditt Apotek - Lunsj på Lodgen

STARTNUMMER UTLEVERING

På Totten Sport i sentrale Hemsedal har vi utlevering av startnummer på fredag 31. mars mellom kl. 15:00-22:00. I år kommer vi ha et kølappsystem så du ikke trenger å stå i kø for å hente ditt startnummer. Totten Sport har gode tilbud på Sweet hjelmer og smøring fra Swix samt andre gode tilbud. Ta med lommeboka og gjør en god handel! Rekker du av noen grunn ikke å hente startnummer på fredagen, så har du mulighet tidlig på lørdag morgen kl. 07:00 på Hemsedal Turistkontor. Vi ser helst at alle henter ut startnummer på fredagen.

Ny starttid på Hemsedal Up N' Down

I år kommer racet starte en time tidligere en før. Starten i år er satt til 07:30. Lage en stadig frokost og kom deg av gårde i tide til oppvarming så du er klar når racet begynner! Dette blir moro! :)

Bålpanne fra Espegard til trekkepremie

I en av trekkepremiepakkene i år finner du en bålpanna fra Espegard. "Bålpanna skaper et rom ute for alle. Enten du bare vil kjenne på varmen mens du leser en bok, invitere venner til grillfest eller avslutte skidagen med en kopp bålkaffe. Flammene, lyden og lukten gjør noe med oss. Mer tid ute." Husk å ha med startnummer på premieutdelingen så har du mulighet å vinne flere flotte premier! :) Foto fra Espegard.no

Blir du raskest ned løypa?

Lørdag 1. april går årets utgave av Hemsedal Up N' Down av stabelen. Er du klar? Raskeste kvinne og mann ned Up N' Down løypa vinner gavekort av verdi 10 000 kr per stykk på Peak Performence som kan brukes på Active Ware kolleksjonen på Totten Sport! Så se til å smøre skiene og gjør deg klar :)

BMW x1 i 3 måneder

Vinn en BMW x1 i tre måneder i årets Hemsedal Up N' Down! :) Hvem trekker riktig nøkkel?! :)

Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags