top of page

Premiene raser inn

De siste dagene så har premier kommet inn døra her på Turistkontoret. Og her er det mye gøy. Ryggsekk og bager i forskjellige størrelser fra Helly Hansen, Slakkline, hengekøyer og goggles fra House of Hygge, grill og bålpanne fra Espegard, VIP-kort på Stavkroa og inngangsbilletter til Stølsrock som arrangeres i Lykkja 4.juli. Diverse gavekort vil og bli delt ut. Så det er bare å melde seg på og være klar til å vinne fine premier. Det beste av alt er jo at en ikke trenger og vinne for å være heldig å få premie. Her premierer vi både pallplassene og tilfeldige deltakere.

Er det noe å tenke på? Meld deg på Hemsedal Up'n Down, NÅ.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page