top of page

Infoskriv til deltakere

Informasjon til deltakere På lørdag braker det løs med Hemsedal Up N' Down! Er du klar? I år er det en litt endringer og nyheter, som kan være bra å oppdatere seg på før start. Viktigste nyhet er at målgang blir ved Skistua og startnummerutlevering blir på Totten Sport i sentrum.

Program Vi har nå over 530 deltagere påmeldte og påmeldingen er åpen fram til torsdag 10. mars. Så kjenner du noen som ikke har meldt seg på, da er det bare å spre budskapet. FREDAG Fredag er det henting av startnummer på Totten Sport mellom kl. 14.00 og 20.00. LØRDAG Lørdag er det start kl. 07.30 presis og siste startende er kl. 07.45, vi regner med at de første er i mål rundt kl. 08.15. Starten går ved Holdeskarsheisen, og går via de tre høyeste toppene i skisenteret; Roni, Tinden og Totten (se vedlagt løypekart), før målgang ved baseområdet ved Skistua. Det har blitt satt opp egen skibuss for racet, sjekk ut tidene her>> Fjellrevenheisen ved Lodgen vil gå fra kl. 07:00 Startnummerrekkefølgen Den som meldte seg på først har fått startnummer 1, neste nr 2, 3 og 4,dvs det er den i laget med lavest startnummer som viser startposisjonen til hele laget og så kommer hyggeklassen helt til slutt, med start fra startnummer 700. Vi starter i puljer om 20 stk, dvs lag 1-20 starter først, så pause på 10 stoler, så startnr 31 og frem til 50, osv. Inviter gjerne deres venner og kjente til målområdet! Vennligst sjekk deres påmelding, Slik at dere står på riktig lag og at lagnavnet er stavet riktig. Logg deg inn på min side. Her er det fortsatt mulig å selv endre på lagdeltakerne, lagnavn, m.m. (frem til fredag kl 10.00), og det er også mulig å selge sin plass. Funksjonen ligger ved påmelding, kjøpt/overtatt plass. NB! Husk tidtakerbrikke festet rundt benet og startnummer ved start! Startnummer beholder du, men tidtakerbrikke leveres i målområdet direkte etter målgang (ellers blir du fakturert kr 800,-/brikke). Ved premieutdeling må du ha på ditt startnummer for trekking av gavepremier. Følg ellers med på www.hemsedalupndown.com og facebook for mer info! Tagg gjerne @hemsedal_up_n_down på instagram når du poster dine bilder :)


Værmeldingen ser bra ut - minusgrader og sol! :-) Hilsen crewet Anneli, Henriette, Hanne, Katarina og Richard hemsedalupndown.com


Comments


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page